

CETUP* 2023 SURF Site Visit Agenda July 11



Attendees

Up to 16 workshop participants; see specific TAP entries for details

(number based on underground activities and space available on conveyances) <u>Guides/Hosts</u> Jaret Heise, Science Director Markus Horn, Research Scientist Doug Tiedt, Research Scientist Deb Wolf, Outreach & Culture Director Michelle Kane, SURF Foundation Director Constance Walter, Communications Director

General Information

SURF's COVID-19 protocols: Masks are 100% optional onsite as well as on the cage ride down/up.

Underground Site Visit

Temperatures will be in the low- to mid-70s °F (low 20s °C) on the 4,850-foot level. SURF will provide all necessary personal protective equipment (PPE). For safety purposes, we require tour guests to wear clothing that is appropriate at a construction site: **full-length pants or jeans** and **closed-toed shoes**. Restrooms are available underground. Cameras are welcome; personal items such as bags or jackets should remain on surface.

Time	Activity	SDSTA Lead	Location
9:45 am	Pick up at workshop hotel (11 passengers) + carpool as needed	Security Support	Hampton Inn 900 Miners Ave, Lead
10:00 am (45 min)	Welcome and sign-in SURF overview	Admin Support Science Representative	SURF 630 E Summit St, Lead E&O Conference Rm
10:45 am (45 min)	Safety briefing and signing of waivers (Lunch in parallel)	Safety Support Admin Support	E&O Conference Rm
11:30 am (10 min)	Don PPE incl hardhats, cap lamps, safety glasses with side shields, W65 self-rescuers and coveralls	Security Support	Yates Ramp
11:40 am (15 min)	Shuttle from Yates Complex to Ross Complex	Security Support	
12:00 pm (15 min)	Brass in; Cage down to 4850 Level	Operations Support	Ross Shaft
12:15 pm (10 min)	Escort through LBNF/DUNE construction area to #4 Winze Wye; Brass in	LBNF/DUNE Representative	4850L Ross Station and South Drift
12:25 pm (20 min)	Walk/motor from #4 Winze Wye to Davis Campus	Science Representative	4850L East Drift
12:45 pm (10 min)	Safety briefing and orientation at the Big X on the 4850 Level	Science Representative	4850L Davis Campus
12:55 pm (10 min)	Exchange PPE in the Cart Wash	Science Support	4850L Davis Campus
1:05 pm (~2.75 hrs)	Davis Campus briefing and discussions	Science Representative	4850L Davis Campus
3:50 pm (20 min)	Walk/motor from Davis Campus to #4 Winze Wye; Brass out	Science Representative	4850L East Drift
4:10 pm (10 min)	Escort through LBNF/DUNE construction area to Ross Shaft	LBNF/DUNE Representative	South Drift and 4850L Ross Station



CETUP* 2023 SURF Site Visit Agenda July 11



4:30 pm (15 min)	Cage up to Surface; Brass-out	Operations Support	Ross Shaft
4:45 pm (15 min)	Shuttle from Ross Complex to Yates Complex	Security Support	
4:45 pm (10 min)	Return PPE Adjourn/Depart	Security Support	Yates Ramp
4:55 pm (10 min)	Shuttle from Yates Complex to workshop hotel	Security Support	
5:10 pm	Arrive hotel		Hampton Inn 900 Miners Ave, Lead