

## CETUP\* 2023 SURF Site Visit Agenda Thursday June 29



**Attendees** 

Up to 16 workshop participants; see specific TAP entries for details

(number based on underground activities and space available on conveyances)

**Guides/Hosts** 

Jaret Heise, Science Director Markus Horn, Research Scientist Doug Tiedt, Research Scientist Deb Wolf, Outreach & Culture Director Michelle Kane, SURF Foundation Director Constance Walter, Communications Director

## **General Information**

SURF's COVID-19 protocols: Masks are 100% optional onsite as well as on the cage ride down/up.

## **Underground Site Visit**

Temperatures will be in the low- to mid-70s °F (low 20s °C) on the 4,850-foot level. SURF will provide all necessary personal protective equipment (PPE). For safety purposes, we require tour guests to wear clothing that is appropriate at a construction site: **full-length pants or jeans** and **closed-toed shoes**. Restrooms are available underground. Cameras are welcome; personal items such as bags or jackets should remain on surface.

| Time                     | Activity  | SDSTA Lead                      | Location   |
|--------------------------|---|---------------------------------|--|
| 9:45 am                  | Pick up at workshop hotel<br>(11 passengers) + carpool as needed  | Security Support                | Hampton Inn<br>900 Miners Ave, Lead                |
| 10:00 am                 | Welcome and sign-in   | Admin Support                   | SURF<br>630 E Summit St, Lead<br>E&O Conference Rm |
| <b>10:15 am</b> (35 min) | SURF overview   | Science<br>Representative       | E&O Conference Rm                                  |
| <b>10:50 am</b> (40 min) | Safety briefing and signing of waivers (Lunch in parallel)  | Safety Support<br>Admin Support | E&O Conference Rm                                  |
|                          |   |                                 |  |
| 11:30 am<br>(10 min)     | Don PPE incl hardhats, cap lamps,<br>safety glasses with side shields, W65<br>self-rescuers and coveralls | Security Support                | Yates Ramp   |
| 11:40 am<br>(15 min)     | Shuttle from Yates Complex to Ross<br>Complex   | Security Support                |  |
| <b>12:00 pm</b> (15 min) | Brass in; Cage down to 4850 Level   | Operations Support              | Ross Shaft   |
| <b>12:15 pm</b> (10 min) | Escort through LBNF/DUNE construction area to #4 Winze Wye; Brass in                                      | LBNF/DUNE<br>Representative     | 4850L Ross Station<br>and South Drift              |
| <b>12:25 pm</b> (20 min) | Walk/motor from #4 Winze Wye to<br>Davis Campus   | Science<br>Representative       | 4850L East Drift                                   |
| <b>12:45 pm</b> (10 min) | Safety briefing and orientation at the Big X on the 4850 Level  | Science<br>Representative       | 4850L Davis Campus                                 |
| <b>12:55 pm</b> (10 min) | Exchange PPE in the Cart Wash   | Science Support                 | 4850L Davis Campus                                 |
| 1:05 pm<br>(~2.75 hrs)   | Davis Campus briefing and discussions   | Science<br>Representative       | 4850L Davis Campus                                 |
| <b>3:50 pm</b> (20 min)  | Walk/motor from Davis Campus to #4 Winze Wye; Brass out   | Science<br>Representative       | 4850L East Drift                                   |



## CETUP\* 2023 SURF Site Visit Agenda Thursday June 29



| <b>4:10 pm</b> (10 min) | Escort through LBNF/DUNE construction area to Ross Shaft | LBNF/DUNE<br>Representative | South Drift and 4850L<br>Ross Station |
|-------------------------|--|-----------------------------|---------------------------------------|
| <b>4:30 pm</b> (15 min) | Cage up to Surface; Brass-out                            | Operations Support          | Ross Shaft                            |
| <b>4:45 pm</b> (15 min) | Shuttle from Ross Complex to Yates<br>Complex            | Security Support            |                                       |
| <b>4:45 pm</b> (10 min) | Return PPE<br>Adjourn/Depart                             | Security Support            | Yates Ramp                            |
| <b>4:55 pm</b> (10 min) | Shuttle from Yates Complex to workshop hotel             | Security Support            |                                       |
| 5:10 pm                 | Arrive hotel   |                             | Hampton Inn<br>900 Miners Ave, Lead   |