2022 SURF User Association Annual General Meeting

Report of Contributions

Greeting

Contribution ID: 3

Type: not specified

Greeting

Wednesday, October 26, 2022 10:00 AM (10 minutes)

Presenter: HEADLEY, Mike (Sanford Underground Research Facility) **Session Classification:** SURF facility overview and updates

Facility Overview and Update

Contribution ID: 4

Type: not specified

Facility Overview and Update

Wednesday, October 26, 2022 10:10 AM (35 minutes)

Presenter: HEISE, Jaret (Sanford Underground Research Facility) **Session Classification:** SURF facility overview and updates

SURF Outreach and Culture

Contribution ID: 5

Type: not specified

SURF Outreach and Culture

Wednesday, October 26, 2022 10:45 AM (20 minutes)

Presenter: WOLF, Deb (Sanford Underground Research Facility) **Session Classification:** SURF facility overview and updates

SURF User Association Update

Contribution ID: 6

Type: not specified

SURF User Association Update

Wednesday, October 26, 2022 11:05 AM (10 minutes)

Presenter: KRUGER, Brittany (Desert Research Institute)**Session Classification:** SURF facility overview and updates

DUNE Update

Contribution ID: 7

Type: not specified

DUNE Update

Wednesday, October 26, 2022 11:15 AM (20 minutes)

Presenter: MARSHALL, Chris (University of Rochester) **Session Classification:** Active science updates

G3 Dark Matter

Contribution ID: 8

Type: not specified

G3 Dark Matter

Wednesday, October 26, 2022 12:45 PM (20 minutes)

Presenter: KAMAHA, Alvine (UCLA)

Session Classification: Potential new research areas

Atom Interferometry

Contribution ID: 9

Type: not specified

Atom Interferometry

Wednesday, October 26, 2022 1:05 PM (20 minutes)

Presenter: HOGAN, Jason (Stanford University)

Session Classification: Potential new research areas

Microbial Metabolomics

Contribution ID: 10

Type: not specified

Microbial Metabolomics

Wednesday, October 26, 2022 1:25 PM (20 minutes)

Presenter: KELLOGG, Josh (Pennsylvania State University) **Session Classification:** Potential new research areas

Summary of the 2021 SURF User ···

Contribution ID: 11

Type: not specified

Summary of the 2021 SURF User Association Vision Workshop

Thursday, October 27, 2022 10:00 AM (20 minutes)

Presenter: LESKO, Kevin (LBNL)

Session Classification: SURF Long Term Planning

Expanding SURF's Underground …

Contribution ID: 12

Type: not specified

Expanding SURF's Underground Footprint

Thursday, October 27, 2022 10:20 AM (20 minutes)

Presenter: STRATMAN, Allan (Sanford Underground Research Facility) **Session Classification:** SURF Long Term Planning 2022 SURF User · · · / Report of Contributions

Discussion/Q&A

Contribution ID: 13

Type: not specified

Discussion/Q&A

Thursday, October 27, 2022 10:40 AM (20 minutes)

Session Classification: SURF Long Term Planning

Getting Started with a Project at S \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

Getting Started with a Project at SURF

Thursday, October 27, 2022 11:45 AM (55 minutes)

Presenter:HEISE, Jaret (Sanford Underground Research Facility)**Session Classification:**Initiating, expanding, funding science at SURF

Maintaining Work and Funding f $\,\cdots\,$

Contribution ID: 15

Type: not specified

Maintaining Work and Funding for Projects of Various Sizes

Thursday, October 27, 2022 12:40 PM (15 minutes)

Presenter: KRUGER, Brittany (Desert Research Institute)

Session Classification: Initiating, expanding, funding science at SURF

2022 SURF User $\cdots ~/$ Report of Contributions

Q&A

Contribution ID: 16

Type: not specified

Q&A

Thursday, October 27, 2022 12:55 PM (20 minutes)

Session Classification: Initiating, expanding, funding science at SURF

Institute: Overview and Future Plans

Contribution ID: 17

Type: not specified

Institute: Overview and Future Plans

Thursday, October 27, 2022 1:15 PM (30 minutes)

Presenter:HEADLEY, Mike (Sanford Underground Research Facility)Session Classification:SURF Institute for Underground Science overview

BuG ReMeDEE

Contribution ID: 19

Type: not specified

BuG ReMeDEE

Wednesday, October 26, 2022 11:35 AM (10 minutes)

Presenter: SANI, Rajesh (SD School of Mines and Technology) **Session Classification:** Active science updates

LZ

Contribution ID: 20

Type: not specified

LΖ

Wednesday, October 26, 2022 11:45 AM (10 minutes)

Presenter: SHAW, Sally (University of Edinburgh) **Session Classification:** Active science updates

BHUC

Contribution ID: 21

Type: not specified

BHUC

Wednesday, October 26, 2022 12:25 PM (10 minutes)

Presenter: MOUNT, Brianna (Black Hills State University) **Session Classification:** Active science updates

DeMMO

Contribution ID: 22

Type: not specified

DeMMO

Wednesday, October 26, 2022 12:05 PM (10 minutes)

Presenter: OSBURN, Magdalena (Northwestern University) **Session Classification:** Active science updates

MJD

Contribution ID: 23

Type: not specified

MJD

Wednesday, October 26, 2022 12:15 PM (10 minutes)

Presenter: MASSARCZYK, Ralph (Los Alamos National Laboratory) **Session Classification:** Active science updates

CASPAR

Contribution ID: 24

Type: not specified

CASPAR

Wednesday, October 26, 2022 11:55 AM (10 minutes)

Presenter: STRIEDER, Frank (South Dakota School of Mines & Technology) **Session Classification:** Active science updates